top of page
DSC_0095.jpg
DSC_0095.jpg

OVER ONS

Art 01.jpg

BIOGRAFIE

De visie van beide is om de creatieve vrijheid te behouden. De muziek moet de luisteraar raken op elk gebied van emotie. Ze hebben zich niet laten beperken aan een vast genre, zolang alles wordt gemaakt met creativiteit en passie. 

 

Energiek, dynamisch, euforisch en herkenbaar. Dat is Two Below Zero. 

 

In 2015 zijn de twee vrienden voor het eerst bij elkaar gekomen in de studio, direct was er de juiste klik. Na twee jaar onder de radar, continu muziek makend en de hobby “DJ” uit te oefenen was in eind 2017 het eerste optreden een groot succes. Op het lokaal bekende Flaeijelfeest was het gelijk raak. Het publiek wilde meer, eveneens als Jort en Jorn. 

 

Het volgende jaar werd het steeds drukker in de agenda van Two Below Zero. In 2018 draaiden ze in diverse clubs in Leeuwarden, Groningen en festivals met als uitblinker de Tall Ships Races in Harlingen. De carrière van de jongens kwam in een stroomversnelling. Naast dat de optredens doorgingen, organiseerden ze hun eigen evenementen, brachten ze diverse eigen muziek uit zoals: Midnight Walk en Nothing I Would Ever Change. De laatste genoemde plaat haalde diverse radiostations waaronder: Radio 538 en het Vlaamse MNM Radio. 

 

In 2020 focuste Jort en Jorn zich op de ware identiteit van Two Below Zero. Achter de schermen werd er veel nieuwe muziek gemaakt. Er werd geëxperimenteerd met verschillende soorten genres en al gauw werd duidelijk dat de muziek moest bestaan uit twee pijlers: energiek en rakend. Nieuwe muziek werd geproduceerd en plannen voor 2022 werden uitgeschreven. Ideeën werden plannen, plannen werden realiteit! 

 

Ze openden het nieuwe jaar met hun eigen radioshow “Two Below Zero’s Identity” op DanceVibes Radio. Elke maand draaien ze een uur lang hun eigen mix met verschillende fragmenten. In de zomer stonden de twee weer op de Tall Ships Races in Harlingen, nu als een volwassen versie van hunzelf. Drie avonden lang werd er groots afgesloten door de beide heren. Two Below Zero is terug! Hierna volgden nog een aantal boekingen waaronder de Music Meeting voor het thuispubliek in Gorredijk. 

Contact

Vragen? Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

bottom of page